Τετάρτη 12 Μαρτίου 2008

Καλό ταξίδι Σερ Τάκης....

ζουμε σε μια χωρα που
το ηθος,
η προσπαθεια
και
το αποτελεσμα,
ειναι παραγοντες που δεν λαμβανονται σοβαρα υπ'οψη.


γι'αυτο δεν εχουμε μακροχρονια αποτελεσματα.





ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΥΡΙΕ ΛΕΜΟΝΗ....



Τάκης Λεμονής
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Ο Τάκης Λεμονής γεννήθηκε στις 13 Ιανουαρίου του 1960 και είναι προπονητής ποδοσφαίρου. Ξεκίνησε ως ποδοσφαιριστής με τον Αττικό. Έμεινε 8 χρόνια στον Ολυμπιακό, με τον οποίο κατέκτησε 4 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα και συνέχισε στον Λεβαδειακό, για 4 χρόνια. Χρίστηκε 2 φορές διεθνής.

Σταδιοδρομία
Ο Τάκης Λεμονής αγωνίσθηκε πρώτη φορά στην ομάδα του Εθνικού Ελληνορώσων. Ως προπονητής, ξεκίνησε σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, προπονώντας παιδιά. Τον Απρίλιο του 2000 έγινε βοηθός προπονητή του Ολυμπιακού και 8 μήνες μετά έγινε προπονητής. Με τον Ολυμπιακό κατέκτησε 2 συνεχόμενα πρωταθλήματα. Το 2002 έφυγε από τους ερυθρόλευκους και πήγε στον ΑΠΟΕΛ, το 2003 στην Καλλιθέα και από το 2005 μέχρι το 2006 στο Λεβαδειακό. Από τις 4 Οκτωβρίου 2006 ανέλαβε το προπονητικό έργο της Škoda Ξάνθης έως τις 20 Δεκεμβρίου 2006, όπου στη συνέντευξη τύπου ύστερα από τον αγώνα για το κύπελλο Ελλάδας που βρήκε νικήτρια την Škoda Ξάνθη με σκορ 0-1, υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία. Οι λόγοι που προέβαλε δεν ήταν αγωνιστικοί, αφού η ομάδα του προερχόταν από πλήθος καλών αποτελεσμάτων.
Ανέλαβε εκ νέου τον Ολυμπιακό στα τέλη του 2006 και κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδας του 2007. Από όπου και απολύθηκε την 10 Μαρτίου 2008.

may the force be with you
& remember "A verbis ad verbera"

Copyright © Demetrios the Traveler


1 σχόλιο:

Zooman είπε...

Το χειρότερο είναι να μας δεις να παιρνουμε πρωτάθλημα... Γ..ώ την μπανανία μου!!!