Πέμπτη, 29 Μαΐου 2008

ψηφισμα για τα καμενα δαση!ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!!
Όπως ανέφεραν προχθές οι ειδήσεις, η ΕΕ εξέδωσε ένα ψήφισμα για όλες τις μεσογειακές χώρες που επλήγησαν από φωτιές, να δεσμευτούν ότι τα δάση που κάηκαν θα ξαναγίνουν δάση, διότι αυτό αφορά ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.


Το ψήφισμα υπεγράφη από τις αντιπροσωπείες όλων των Μεσογειακών χωρών (Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία) και όλων των παρατάξεων ... εκτός μίας.

Guess who? ... Ο κ. Ρουσόπουλος είπε ως δικαιολογία ότι αυτό είναι παρέμβαση στο Σύνταγμα της Χώρας βλέπε Άρθρο 24, περί 'δασικών εκτάσεων καιδασών' !! ...Εκτός, αυτού, προχτές οι ειδήσεις ακόμα και των κρατικών καναλιών ανέφεραν ότι 2.000 και πλέον στρέμματα στη Ζαχάρω "παραχωρήθηκαν για ήπια τουριστική ανάπτυξη" σε μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα.Οφείλουμενα δείξουμε σε όλα τα κόμματα ότι δεν είμαστε σύμφωνοι και ότι δεναδιαφορούμε: υπογράψτε το petition για την προστασία των δασών.

Οι τωρινές 191.400 υπογραφές είναι πάρα πολύ λίγες - οφείλουμε να τις κάνουμε 2.000.000, αφού η αίτηση αυτή θα σταλεί στη Βουλή, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αλλά και στον ΟΗΕ.www.petitiononline.com/forestgr/Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ!may the force be with you
& remember "A verbis ad verbera"

Copyright © Demetrios the Traveler


Digg!


4 σχόλια:

offshore είπε...

An po pos o kirios Rousopoulos borei na balei to arthro 24 sto ......tou tha theoritho anagogi?

Ανώνυμος είπε...

i did a little research after you told me about your "thing", and if you want a way to make more money using your your blog you can enter this site: link. bye.

"Δημήτριος ο Ταξιδευτής" είπε...

min anoixete to pio panw link ine spam......

Πανος Βλαχος/Panos Vlachos είπε...

Ο Πανος ειναι παρων με την υπ'αριθμον 211391 υπογραφη. PANAIOTIS VLACHOS DROPì SE OLUS TUS IPEFTINUS.
Γουσταρω το νεο εμβλημα. Αλλο το αεροπλανο που σηκωνεται προς το απειρο και αλλο η βαρκα που θυμιζε ταξειδι για τον ΑΔΗ.
ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΟΣ